Rating: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

canada goose norge butikker3T8r47

5 Hulu Alternatives

Så stor som Hulu er, er det ikke tilgjengelig for brukere utenfor USA, selv om du betaler for tjenesten og måtte bare være på reise i utlandet. Ta en titt på fem alternative streamingtjenester rustet til å møte dine behov mens du reiser utenlands.

Når det kommer til online video streaming, bare noen få navn har en tendens til å komme til tankene. Men visste du at det finnes alternativer tilgjengelige? Hulu, i særdeleshet, er en av de mer populære online streaming nettsteder, men etterlater mye å være ønsket, selv når du betaler for sine abonnementstjeneste, Hulu Plus.

Ett problem med Hulu er at hvis du reiser ofte eller ligger utenfor USA, er det ganske mye av grensene. på den tiden. Selv om det fortsatt ikke tilbyr TV-programmer som de er utgitt av kabelleverandøren, det har et godt utvalg av filmer og programmer å velge mellom. En av de største profesjonelle til å bruke Netflix er at det er et bredt utvalg av kategorier for å bla gjennom, så det er sannsynlig at de vil ha noe å tilfredsstille selv den pickiest seere.

Netflix kan brukes på flere forskjellige enheter, så vil du fortsatt kunne se serier og filmer mens du er på farten eller besøke venner eller familie. Det fungerer også på spillsystemer, og som Hulu, Netflix koster bare $ 7,99 per måned, men du kan legge til SHOWTIME (Jepp, det samme SHOWTIME som kabelleverandøren tilbud) som et tillegg til ditt abonnement for en ekstra $ 8,99 per måned.

En annen ting som Netflix har til felles med Hulu er at du ikke vil være i stand til å se den i alle land. Heldigvis finnes det en måte å komme rundt dette, som også kan beskytte datamaskinen samtidig.

Trikset til å se på Netflix i utlandet er å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN). En VPN er en ekstern server som krypterer din internett-trafikk, og du kan se ut som om du befinner deg i et annet område av maskering din IP-adresse. En sterkt kryptert forbindelse vil holde deg trygg fordi det er lett å komme over illegitime nettsteder som kan ende opp med å gi datamaskinen et virus. Disse typer nettsteder er spesielt vanlig når du søker etter video streaming nettsteder, så du vil definitivt ønsker å plukke opp en VPN før du registrerer deg for Netflix. Ikke bare vil du spare penger fordi de tilbyr salg som er eksklusive for Prime medlemmer og en hendig Abonner Lagre service,canada goose norge butikker men du vil ha tilgang til videoer og TV-programmer i tillegg. Du vil automatisk få tilgang til Amazon Instant Video når du registrerer deg for Prime medlemskap på $ 99 per år ($ 49 hvis du er en student).

Såvidt fordeler og ulemper går, er ulempen klart med denne: det er ikke til å spare deg noen penger hvis du ikke bestille produkter fra Amazon på en jevnlig basis. Det er også mindre av et utvalg i forhold til Netflix eller Hulu, som Amazon tilbyr en rekke videoer som 24 timers leie i stedet for gratis bekker som følger med medlemskapet. På den lyse siden, får du 2 dagers frakt på Amazon bestillinger med Prime, og hvis du har en tendens til å bestille ting på nettet, kan det være verdt det bare for rask levering og tilgjengeligheten av et bredt spekter av produkter. Utleie koster $ 5,99 og under, avhengig av film eller vise, og i hvilken oppløsning du velger (SD, HD, eller HDX).

Aldri hørt om HDX før? Vudu laget den, og den generelle opplevelsen er nær kvaliteten du forventer fra en Blu ray film. Fordelen med å bruke Vudu forhold til Netflix eller Hulu er at du får tilgang til nye versjoner uten å måtte vente. Så snart DVD slippes, vil Vudu har filmen tilgjengelig for deg å vise.

En nyttig funksjon som Vudu har som ikke tilbys andre steder er muligheten til å konvertere de fysiske DVDer du allerede eier en digital kopi og lagre filer i nettskyen. Dette er spesielt nyttig hvis du ønsker å ha tilgang til filmene dine mens du besøker venner og familie, men ønsker ikke å bære rundt på en haug med plater. Crackle tilbyr ikke så stor av et utvalg som noen av de andre streamingtjenester på nettet, men hvem kan klage når alt innhold er gratis å se på? Akkurat som de andre, de tilbyr både filmer og TV-programmer.

Til tross for denne tjenesten er gratis, kvaliteten på videoene er ganske bra, selv om du ikke kan forvente å se dem i HD når du ser for gratis. Men, avhengig av størrelsen på skjermen du bruker til å se på, kan kvaliteten synes å være nesten like god som den kvaliteten som tilbys av betalte tjenester. Fordi det er gratis, vil jeg absolutt anbefale at du sjekke det ut. Det kan også spare deg noen få dollar!

Ja, du leste riktig: YouTube. Selv om det er pakket full av brukerinnhold og dumme videoer, kan du også finne filmer og TV-programmer på den. Den uheldige del (for seerne i det minste) er at YouTube har slått ned på gratis innhold i det siste, så det er ikke sannsynlig at du vil være i stand til å finne gratis filmer på nettstedet, men du kunne i det siste.

Hvis du er heldig, kan du være i stand til å finne noen av dine favorittprogrammer gratis, men når du ikke kan, viser TV koster mellom $ 1,99 og $ 2,99 per episode, eller du kan kjøpe et sesongkort for å ha tilgang til hele sesongen (vanligvis koster alt fra $ 9,99 til $ 14,99). Leiefilmer har en tendens til å koste rundt $ 3,99, men prisen varierer. De er også tilgjengelig for kjøp.