Rating: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

canada goose jakke

Mine damer og herre, opfylde NERF Vulcan EBF 25. Formentlig den skide mareridt af mødre overalt, denne batteridrevne (SIX D celler!), Bælte fodret, kan fuldautomatisk misfoster regne ned en shitstorm af NERF dart, så længe de 25 eller 50 runde bælter vil vare.

Langt fra Blast A Ball faktisk. Ingen legetøj i historien har bedre mulighed unge drenge til at hilse ankomsten af ​​deres lille søster hjem fra skole med en reenactment af Normandiet beach landing. Den eneste ulempe er den begrænsede rækkevidde.canada goose jakke Hvis bare du havde en slags.

Åhh ja. NERF lavet en snigskytteriffel. Med kapacitet til at holde 3500 ml vand (eller urin, afhængigt af hvem du spiller med) og evnen til at skyde flydende ydmygelse op til 41 fod, er hele raket videnskabsmand ting begynder at give mening.

The Monster XL har også ikke én, men to tønder med 6 forskellige dyser pr tønde. Der tilføjer op til omkring 36 forskellige måder at sætte din bedste vens øje. Den latterlige vægt og det faktum, at det tager 43 skide pumper til at få vandet op til presset tilbyde op rimelige ulemper, men da vand ildkampe er altid halvt vand kanon kamp og halv , der bragte den største pik konkurrence, intet af dette virkelig spørgsmål.

Som regel er det øjeblik klassiske legetøj introduceret til elektricitet, begynder lort at komme ud af hånden. Denne regel er ikke blevet tabt på Mattel, der for nylig udgivet denne: Speed ​​Racer Sky Jump Track.

Dette er kulminationen på biler, track, elektriske motorer og tyngdekraften alle pakket ind i en kæmpe kugle af ren og skær hvad fuckery. Vi har undersøgt de fotos, og vi har endda set denne reklame for de ting og har stadig ingen idé om, hvad der foregår. Det er fantastisk, men så vi virkelig ikke kunne pleje mindre, hvordan det fungerer.

Et eller andet sted langs den linje, pedal bil behov for en opdatering. Noget, der behandles moderne børns voksende vrede fysisk aktivitet. Hvad det havde brug for var en motor.

Toymaker Fischer Pris var ridder i skinnende rustning på denne ene med oprettelsen af ​​deres Power Wheels linje. I første omgang Power Wheels biler var meget grundlæggende med små elektriske motorer og rudimentære Jeep lignende styling. Nu har Fisher-Price udløst en bil, der siger Når jeg bliver stor, vil jeg være for rige til at bekymre sig om miljøet. Denne gigantiske skiderik kommer med tonede ruder, et sæt dubs og endda en fuldt funktionel FM transmitter, som uden tvivl blaster lorte radio statisk gennem sine virkelige levende bageste subwoofere.

Prikken over i’et? Det skal være den LVNLG ( Living Large for ikke nummerplade slang kyndige) forfængelighed plade. Joe Team vs den onde Cobra Organization. En klassisk fortælling om god vs. ondt. Nå gæt hvad. Et andet sted langs linjen franchisen tog en helt anden historie og et nyt udseende til at starte, fremhævet af den nyeste figur: The DARK NINJA MASTER.

Den Hasbro hjemmeside forklarer det bedst: . Den rogue DARK NINJA MASTER blev forvist til en hule under Arashikage Mountain for at forråde ninja klaner Efter at finde Månens Blood, en mystisk sten af ​​stor magt, var han i stand til at kanalisere energien af ​​døde ninjaer .., hvilket gør ham næsten ustoppelig Søger hævn, han er opstået fra sin underjordiske fængsel for at ødelægge alle ninjaer kun to mennesker kan stoppe ham:. STORM SHADOW og Snake Eyes de to modstandere skal slå sig sammen, for kun ved at arbejde sammen, vil de være stærke nok til at besejre dette onde super ninja.

De første kommercialiserede yo yos i Amerika blev solgt i langt de fleste af iværksætteren Donald Duncan og børn kunne ikke få nok af dem. Designet var elementære: to træ eller plastic diske, forbundet af en aksel med en snor bundet til det. For at holde brugeren i at kaste yo yo komisk gennem den nærmeste rude, strengen featured en lille finger løkke i den modsatte ende. En løkke, der, som vi alle husker, strammer utrætteligt med hver kaste indtil fingerspidsen er en sund nuance af lilla.

Efter hvert kast, ville fysik sejre og yo yo ville afvikle sig selv op igen, lige ind i brugerens hånd. Det vil sige, medmindre, strengen er blevet snoet på nogen måde, i hvilket tilfælde yo yo provenuet til bare skide svæve over jorden, spinning rundt hånligt. Hvad sjovt!

I de sidste 80 år eller så, har yo yo set nogle temmelig verdslige nyskabelser, såsom et kugleleje aksel for bedre spin-effektivitet og tilføjelsen af ​​blinkende lys, for at nævne et par stykker. Men endelig har nogen smøgede ærmerne op og er klar til at kneppe lort op over hele yo yo verden. Mød Regen; halvdelen yo yo, halvt MP3-afspiller og bare en knivspids retarderet.

Det mest banebrydende aspekt af designet er, at tilsyneladende kun 10 12 kaster en time vil give mere end nok saft. Hvilket er gode nyheder, hvis du har en lang køretur til arbejde, eller er nødt til at tage de overfyldte undergrundsbane i din daglige trummerum. Det holder også op til 200 sange at sikre, at dit håndled giver ud måde før din musik gør.

Men, vi spekulerede, Hvordan du lytter til musik, hvis du konstant smider denne lille robot? Svaret er trådløse Bluetooth-hovedtelefoner.http://www.dcanadagooseonline.top/ Her er en tanke: Når musikken lytter teknologi, der kommer med nutidens yo yos er køligere og mere avanceret end den musik, du lytter teknologi, der fulgte med bærbare cd-afspillere i vores dag, de unge i dag officielt ophæver sin ret til nogensinde klager over noget. Nogensinde.

Ah ja, balsatræ legetøj fly. Denne tidløse stykke aeronautisk enkelhed kom i en tynd lille papirspose, som indeholder fem eller seks stykker, der blev let samles i en smerteligt skrøbelig, uforståelige luftdygtigt, model fly.

En afstamning kast kan give 8 sekunder af lort din bukser spænding indtil det uundgåelige crash landing vrides en fløj væk. Hvis du var den rige kid på blokken, måske dit fly er kommet med en faux propel, der dybest set A) forudsat nogle alvorlige, flyvning hindrer træk og B) gjort alle dine dårlige venner hader dig.

Hvis der var én ting legetøjet fly af hist manglede, det var styrbarhed. Garanteret nedbrud landinger og de efterfølgende samfundslag skam at gå samle stumperne op begyndte at bære lidt tynd. Fremkomsten af ​​radiostyring forudsat et svar til det. Men for modelbyggere Aviation Design, der var barneleg. Hense, fødslen af ​​FALCON 7X business jet.

Vi kan stadig ikke beslutte, hvad de skøreste aspekt af dette legetøj er. Måske er det optrækkelige landingsstel. Måske er det fuldt møbleret interiør komplet med automatisk trappe (for den nye CEO Barbie?). Måske er det den faktiske, der arbejder jetmotorer, alle tre af dem. Eller måske er det den latterlige skide størrelse ting.